Saturday, 15 May 2010

^____^

saya suka weekend!! boleh berehat2, boleh tido2=))
semalam, kuar pegi karok ngan diorang2 ni. karok sampai lebam! saya suke okkay~~

weekend kali ini, saya tidak keseorangan. ada orang teman. my junior, FYQA datang stay kat sini. dia datang sebab ader entrance exam kat sini. dia sampai semalam, maybe balik lusa. sebelum ni masa golden week dia dah datang, tapi x sempat nak wat pape. time tu bizi giler. so rasanya hari nih,nak masak ayam percik. nak makan beramai2=))

saya tahu, lately saya sangat gembira kalau nak compare dengan sebelum2 ni. syukur sangat2 sebab usaha selama ini berhasil..alhamdulillah...i know what i had done!! i hope my happy life will be forever~~~

i love my frens!!
muahhssss~~


saya sangat sayang dekat mereka

my BFF
miss them damn much!!

best buddies

my BFF
miss her so much

my junior yang sangat best
sayang korang!!



2 comments:

  1. xde gambar kami pun...huhuh...xpe la kak nina...
    happy besday,,,

    ReplyDelete