Tuesday, 22 September 2009

salam lebaran

mula2 sekali saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin..saya tujukan salam lebaran ini kepada semua family,sanak saudara dan rakan2 yg mengenali diri saya..masuk tahun ni,da 3 thn saya menyambut aidilfitri di jepun..harap sangat tahun depan boleh balik beraya kat msia..insya Allah..

sehari sebelum raya kitorg(saya,ain,yas,zati,trah) pegi yuge..last day bukak posa,kitorg makan nasik ayam ramai2..seronok sangat!!pastu malam raya tu,kitorg prepare masak2 utk makanan ari raya..even saya x masak sangat,tp letih la jugak..thanks a lot kepada tuan rumah(saril n muizz)..
thanks jugak kepada sesaper yg tolong2 masak..tolong2 potong ayam seme..=))

semalam kitorg baru balik dr yuge..penat giler!!balik2 tu,rasa macam nak tido jer..tapi,x lena..
time duduk sorg2 kat bilik,terasa mcm sunyi+sedih+sebak..ntah la..perasaan bercampur2..rasa mcm xleh nak duduk sorg2 dlmbilik..terasa mcm nak nangis..ye la..da 2 hari duduk ramai2 kat umah banglo yuge tu,tetiba balik tsuyama ni..duduk sesorg dalam bilik..agak terasa la..so,pegi berjalan2 kat bilik org len..malangnya,dorg tdo..huk2~pastu apelagi,ambik henset,calling2 orang yg bleh dibawak bersembang..=)) rasa okay skit..

da bergembira time hari raya,sekarang ni nak kena pikir pasal nak exam pulak..lusa da stat exam..tp,rasa malas sgt2 nak stadi..memang xder feel langsung nak amik exam..kantoi la exam nanti!!


pape pun,buat setakat yg mampu jer kot..:)

kat bawah ni,gambar2 time kitorang beraya...




dari kami di perantauan


tema baju warna purple


merah dan pink


tema hijau


kuning + oren + hitam


tema biru


5 nen


4 nen


3 nen


girls 5 nen


last day kat yuge


pagi raya potong nasi himpit


potong ayam nak masak untuk last day bukak puasa


sementara nak naik bot,kitorang posing2 jap..=))


tsuyama girls yg pegi yuge..

2 comments:

  1. pic raya??
    nanti upload kat fb..skang ni bz la kunun..
    esok stat exam..

    ReplyDelete